مواد غذايي كه باعث تشديد سرماخوردگي و آنفولانزا مي شوند

۱۱۰ بازديد

_شيريني جاتمصرف زياد مواد قندي مي تواند باعث سركوب دستگاه ايمني بدن شود. افزايش سطح قند خون مي تواند مانع كار گلبول هاي سفيد خون شود، گلبول هايي كه كار مقابله با عفونت را برعهده دارند.
_الكلالكل هم مانند قند باعث التهاب و تضعيف گلبول هاي سفيد خون مي شود. به علاوه، الكل تأثير مضاعفي در كم آب شدن بدن دارد. 
_مركباتشايد يكي از اولين كارهايي كه بعد از بيمار شدن انجام مي دهيد خوردن يك ليوان آب پرتقال باشد. اما ميوه هاي خانواده ي مركبات از جمله پرتقال، گريپ فروت و ليمو مي توانند جداره ي معده را تحريك كنند و ناراحتي معده را تشديد كنند. اگر حالت تهوع داريد، بهتر است تا آرام گرفتن معده تان از خوردن مركبات خودداري كنيد
_مواد غذايي پرچرب_آبنبات هاي بدون قند_نوشيدني هاي كافئين دار_مواد غذايي سفت يا تردهر گونه ماده ي غذايي گوشه دار يا تردي كه بافت سفتي داشته باشد مي تواند باعث تحريك گلو و تشديد سرفه يا گلو درد شود. 
_ترشي، مواد غذايي ترش و مواد غذايي اي كه نمك سود شده يا در آب نمك قرار داده شده باشند

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.